top of page

SOBRE LA PRIVACITAT I EL PAGAMENT

Política de privacitat

En compliment de la Ley de Protección de Datos y Garantía de Derechos Digitales 3/2018, l'informem que, en introduir les seves dades personals en aquesta pàgina web quedaran incorporades en un fitxer propietat de MANUEL FRESQUET ESTEBAN, amb la finalitat de prestar-li els serveis sol·licitats.

Les dades obtingudes compleixen amb la normativa vigent de protecció de dades garantint les mesures de seguretat i confidencialitat en el tractament d'aquestes. Aquestes dades podran ser utilitzades per a enviar-li informació dels nostres productes i serveis.

Dit això, l'informem que tindrà la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació i de cancel·lació de les seves dades contactant amb nosaltres:

 

MANUEL FRESQUET ESTEBAN
Avinguda Goles de l'Ebre, 209

Deltebre - 43580

Tarragona - Catalunya - Espanya
CIF: 40908441C
Email: manufresquet@hotmail.com

La finalitat de la LOPDGDD és protegir la intimitat, privacitat i integritat de l'individu, en compliment amb l'article 18.4 de la Constitució Espanyola. De la mateixa manera, regula les obligacions de l'individu en tot procés de transferència de dades per a garantir la seguretat de l'intercanvi.

Payment Methods

FORMES DE PAGAMENT

En aquesta pàgina web es podran efectuar els pagaments mitjançant targeta de crèdit o dèbit.

Aquesta pàgina compta amb el certificat de pagament segur SSL (Secure Sockets Layer). Les seves dades de compra quedaran protegides.

ssl certificat.png
bottom of page