top of page

UNA FAMÍLIA, UN EQUIP

TRES GENERACIONS D'ARTESANS

IMG_8180.jpg

DES DE 1953

Treballem amb les mans des de 1953. Ja som 3 generacions d'artesans amb una preocupació en comú: el producte.

Tot va començar enmig del Delta de l'Ebre, a Deltebre, amb els nostres avis Palmira i Manuel. En un context de plena dictadura i després d'haver passat una Guerra Civil, la idea inicial de la nostra empresa era poder servir pa fresc i de qualitat a totes les famílies del poble. Poc a poc van anar arribant els dolços que tant van fer recordar als nostres avis.

 

Ja amb els nostres pares al capdavant, la segona generació, Fresquet segueix creixent i augmentant la seva oferta. El forn va agafant forma de botiga on els clients ja poden degustar a l'establiment els nostres productes, amb un bon cafè.

Dels avis als pares i dels pares als fills, hem après l'ofici i la disciplina necessària per portar a terme aquest negoci familiar, que tot i seguir creixent no ha perdut l'essència.

L'any 1992 vam arribar a Riumar i, en plena línia ascendent, hem anat guanyant-nos un lloc al Delta de l'Ebre, incorporant l'oferta de cafeteria i degustació.

IMG_0156.jpg

EL XEF

Gerard Fresquet Ortiz (1985) és l'evolució pastissera de tota aquesta història. Tot i aprendre l'ofici de ben petit amb la seva família, Gerard volia anar més enllà i aprendre dels millors.

Per això, es forma a la EPGB (Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona), on comparteix aula amb grans pastissers del país. Paral·lelament, segueix formant-se amb diferents cursos impartits per grans professors, com la Chocolate Academy i treballant amb pastisseries com la Mamá Framboise de Madrid.

Amb tot, Gerard té la idea clara de mantenir l'essència de Fresquet, amb la combinació de la pastisseria clàssica i moderna. Però per damunt de tot, potenciant el producte de qualitat i de proximitat que ha caracteritzat la nostra pastisseria des de 1953.

IMG_9270.jpg

Ja amb la tercera generació en marxa, el 2020 arribem a Amposta. Poc després d'obrir el nou establiment, ens vam topar amb la situació de pandèmia del Covid-19, però en comptes de fer un pas enrere, hem seguit reinventat-nos fins arribar a aquesta pàgina web que us volem oferir amb tota la nostra il·lusió.

IMG_3728.jpg
bottom of page